T&M
loading...

Сватбата на Елена и Иван

by todor25
August 29, 2020
Сватбата на Елена и Иван

Сватбата на Елена и Иван

Пловдив е старинен град с над 8000 годишна история. Запазени са множество паметници на културата, което допринася за създаването на една прекрасна атмосфера и запомнящи се мигове особено при празника на такъв важен ден, какъвто е и сватбеният на 2-мата щастливци – Елена и Иван. Романтична разходка между някои от култувите забележителности на града като античният театър, римският стадион, тепета позволяват не само наслаждаването на околностите, а и запаметяването на тези незабравими моменти, на които имах честа аз – Тодор Маринчешки да ги запечатам в удивителен снимков материал.

Денят премина първоначално през подготовката на двамата влюбени, последван от ритуал в църквата. След което положиха своите подписи на изнесен ритуал, а в последствие проведохме и сватбена фотосесия. Като за финал имаше прекрасно тържество в култувият ресторант в Тракия – Мавруда Сикрет Гардън в комплекс SPS, Пловдив. От хилядите снимки, които успях да направя съм се постарал да отделя и обработя най-добрите такива, които едновременно разказват и проследяват цялата история, незабравимите жестове и моменти от сватбата, както и множество снимки с гостите. А това, което съм споделил тук е само част от тях.

Беше истинско удоволствие и чест за мен да бъда част от този магически ден.

След като всичко беше приключено и издаден снимковият материал от мен, наскоро сгодената двойка пожелаха изготвянето на фото книга с техни снимки, с твърда корица и невероятен дизайн, изготвена от най-добрите, според мен, Image Print Club Ltd. Общ поглед над книгите, може да добиете от този линк , а за повече информация се свържете с мен на някой от посочените линкове:
https://www.facebook.com/photoplovdiv ,

https://www.marincheshki.com ,

https://www.instagram.com/todormarincheshki/ или на телефон 0899332121.